Basisschool Hoef en Haag

Basisonderwijs in Hoef en Haag, Hagestein en omgeving

Basisschool in omgeving van Hoef en Haag

Welkom bij Openbare Basisschool Meester Vos in Hagestein, dé school voor modern basisonderwijs in Hoef en Haag, Hagestein en omgeving! 

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke basisschool waar jij je thuis voelt? Zoek niet verder! Onze school, gelegen in het prachtige Hagestein, biedt het perfecte basisonderwijs voor kinderen in de nieuwbouwwijk Hoef en Haag. 

Eigentijds en innovatief onderwijs

Bij Openbare Basisschool Meester Vos geloven we in eigentijds en innovatief onderwijs. We combineren de beste elementen van modern en traditioneel onderwijs om een stevige basis te bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. 

Waarom kiezen voor Openbare Basisschool Meester Vos? 

  • Kindvriendelijk: Onze school staat bekend om zijn warme en inclusieve sfeer met een kleinschalig karakter en een huiselijke sfeer. We creëren een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontdekken. 
  • Moderne aanpak: We omarmen modern onderwijs en maken gebruik van de nieuwste technologieën en leermiddelen, waarmee wij toekomstgericht onderwijs verzorgen. Alle kinderen vanaf groep 4 beschikken over een eigen laptop die beschikbaar geteld wordt door de school. Interactieve digitale tools en creatieve lesmethoden zorgen ervoor dat leren leuk en boeiend is.  
  • Blijven schrijven: Naast het verwerken van de lesstof op de laptop zorgen wij ervoor dat alle kinderen blijven schrijven. Dit is belangrijk voor de motorische ontwikkelen, maar ook voor de cognitieve verwerking van de lesstof. 
  • Sterke basis: We bieden solide basisvaardigheden in taal, rekenen en andere vakgebieden. Ons ervaren team van leerkrachten is toegewijd aan het ontwikkelen van goede basisvaardigheden van jullie kind.
  • Inclusief onderwijs: Als onderdeel van het openbaar onderwijs, hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie. We verwelkomen gezinnen van verschillende achtergronden en creëren een gemeenschap waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.
  • Zorg: Alle kinderen op basisschool Meester Vos krijgen de zorg, aandacht en het onderwijs dat zij verdienen. Wij zorgen voor passend onderwijs voor alle kinderen, doordat wij het onderwijs aanpassen aan het kind en niet andersom.
  • Onderdeel van O2a5: Openbare Basisschool Meester Vos maakt deel uit van O2a5, een stichting voor openbaar primair onderwijs. Hierdoor hebben we toegang tot een breed scala aan onderwijskundige expertise en kunnen we ons blijven ontwikkelen om het beste onderwijs te bieden. 

Ontdek vandaag nog de unieke onderwijservaring die Openbare Basisschool Meester Vos te bieden heeft. Bezoek onze school in Hagestein, maak kennis met ons team en ervaar zelf waarom we de perfecte keuze zijn voor jonge gezinnen in Hoef en Haag.


Hoef en Haag

Hoef en Haag is een prachtig dorp gelegen in het midden van Nederland. Dit mooie dorp biedt een unieke combinatie van rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik. Maar dat is niet alles: Hoef en Haag is ook nog eens uitstekend bereikbaar, vooral als het gaat om de nabijheid van Hagestein. 

Hagestein

Hagestein is een mooie plaats, gelegen aan de rivier de Lek. Het heeft een pittoreske uitstraling en biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. En dankzij de uitstekende bereikbaarheid van Hoef en Haag is Hagestein gemakkelijk te bereiken. Met de fiets ben je er in een mum van tijd en met de auto of het openbaar vervoer ben. 

Bovendien biedt de nabijheid van Hagestein nog meer voordelen voor de bewoners van Hoef en Haag. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de prachtige natuur langs de Lek, wandelen of fietsen langs de dijk, of een boottocht maken over de rivier. Daarnaast zijn er ook tal van winkels, restaurants, basisscholen en andere voorzieningen in Hagestein die gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Hoef en Haag.