Opvang

Op OBS Meester Vos werken wij in groep 1 en 2 met het vier gelijke dagenmodel, de woensdag is vrij. In groep 3 t/m 8 werken we met een vijf gelijke dagenmodel. Dit houdt in dat de kinderen tussen 08.30 uur en 14.15 uur op school zitten en bij ons overblijven. Dit rooster geeft rust in de week en biedt het gemak van het lunchen, leren en spelen op school.  

Het kan zijn dat u na schooltijd opvang voor uw kind nodig heeft. De opvang van Kinderopvang Dichtbij is niet ver weg en bevindt zich in hetzelfde gebouw. BSO Wijs is een buiten BSO en heeft een uitwijkmogelijkheid (schuil locatie) in het Dorpshuis. Wilt u meer weten over de opvang bij Kinderopvang Dichtbij en BSO Wijs, of bent u benieuwd naar de huidige wachttijd, neem dan contact op met Kinderopvang Dichtbij en/of BSO Wijs. 

 
Buitenschoolse opvang (BSO) Kinderopvang Dichtbij

BSO de Vos (Kinderopvang Dichtbij) is al jaren een vertrouwd gezicht in Hagestein en Hoef en Haag. De BSO is van maandag t/m vrijdag geopend van 14.15 uur tot 18.15 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag is de Voorschoolse opvang geopend vanaf 7.15 tot de kinderen naar school gaan. Ook in de schoolvakanties bieden we op de maandag, dinsdag en donderdag voorschoolse opvang van 07.15 uur tot 08.00 uur.

Wat maakt de BSO zo leuk? 
Wat BSO de Vos nou zo leuk maakt is voor Ilona Reijersen van Buuren, teamleider op de BSO, glashelder: “Dat er zo ontzettend veel mogelijk is natuurlijk! Samen ontdekken, beleven en vooral veel plezier hebben! Elke middag zorgen we voor leuke en diverse activiteiten waarvoor de wensen van de kinderen de bron van inspiratie zijn. De ene keer gaan we met een groep kinderen lekker buiten ravotten terwijl andere kinderen bezig zijn met het bakken van cup cakes, het maken van een prachtig kunstwerk of het spelen van een leuk spel. De andere keer trekken we er met elkaar op uit de natuur in of doen samen een leuke activiteit zoals een lampionnenoptocht, sporten in de gymzaal of een gezonde fruit-picknick op het grasveld; we zijn voor alles in! 

De behoefte van het kind centraal! 
Voor Kinderopvang Dichtbij is meebewegen met de behoefte van het kind heel erg belangrijk. Als we de ontwikkeling van een kind serieus willen nemen dan moet je als BSO van alle markten thuis zijn: heerlijk samen (buiten)spelen, ravotten en sporten, maar ook weten wanneer een kind behoefte heeft aan rust of een eigen plekje waar het zelf kan spelen, huiswerk maken of lezen. 

Nieuwsgierig? Loop gerust eens binnen. Mail BSO de Vos (devos@kinderopvangvianen.nl) of neem telefonisch contact met ons op: 06-57926369 We zijn bereikbaar vanaf 13.30 uur. 

Inschrijven kan via: www.kinderopvangvianen.nl  

BSO Wijs!

BSO Wijs! is een buitenspeelopvang waar de kinderen het hele jaar door  
mogen buitenspelen: van klimmen in bomen tot hutten bouwen of knutselen,  
eigenlijk doen zij alles buiten. En voor de grotere avonturiers is er  
vuurles en zakmesles. 
BSO Wijs! is het hele jaar geopend, op alle middagen in de week en  
tijdens vakanties en studiedagen. 
 
Als het slecht weer is gaan ze naar binnen om daar verder te spelen: de  
zogeheten ‘schuillocaties”. Dit is de gymzaal van Dorpshuis De Biezen,  
dat naast de school zit. Vanaf deze plek kunnen ouders de kinderen ook  
ophalen. Een keertje samen met je kind meespelen? Kom vooral langs en  
plan een bezoek. Robbert Wammes is de locatie coördinator van BSO Wijs!  
Zijn telefoonnummer is : 06-21575359. Of kijk op bsowijs.nl voor  
meer informatie en filmpjes.