Opvang

Op OBS Meester Vos werken wij in groep 1 t/m 8 met een vijf gelijke dagenmodel. Dit houdt in dat de kinderen tussen 08.30 uur en 14.15 uur op school zitten en bij ons overblijven. Dit rooster geeft rust in de week en biedt het gemak van het lunchen, leren en spelen op school.  

Het kan zijn dat u na schooltijd opvang voor uw kind nodig heeft. De opvang van Kinderopvang Dichtbij is niet ver weg en bevindt zich in hetzelfde gebouw. BSO Wijs is een buiten BSO en heeft een uitwijkmogelijkheid (schuil locatie) in het Dorpshuis. Wilt u meer weten over de opvang bij Kinderopvang Dichtbij en BSO Wijs, of bent u benieuwd naar de huidige wachttijd, neem dan contact op met Kinderopvang Dichtbij en/of BSO Wijs. 

 
BSO van Dichtbij kinderopvang

Wij bieden jouw kind een veilige, liefdevolle plek waar hij/zij uit school met veel plezier naartoe gaat en zich verder kan ontwikkelen.

Volop activiteiten

Of het nu gaat om een sportactiviteit, kookworkshop, schilderen of de natuur ingaan: bij onze BSO hoeft je kind zich niet te vervelen! Met ruim 30 BSO’s in de gemeenten Vijfheerenlanden, Asperen, Culemborg en Tiel is er altijd een BSO dichtbij.

De activiteiten bij onze BSO sluiten altijd aan op de leeftijd en interesse. Er zijn vaak aparte groepen voor 4-7 jaar en 7-12 jaar. De jongsten vinden het prettig om in een vertrouwde omgeving te spelen, in of dicht bij school. Oudere kinderen zoeken meer zelfstandigheid en uitdaging, bijvoorbeeld op onze sport-BSO’s of de kinderboerderij. Ook bij BSO’s waar we kinderen in één groep opvangen, bieden we verschillende activiteiten aan.

Onze medewerkers halen je kind veilig op bij school. Om sommige locaties bieden wij ook voorschoolse opvang aan. Kijk hiervoor op dichtbijkinderopvang.nl bij de juiste locatie.

Inschrijven

Laat jouw kind spelen, talenten ontdekken en verder groeien bij onze BSO. Schrijf snel en gratis in!


BSO Wijs!

BSO Wijs! is een buitenspeelopvang waar de kinderen het hele jaar door  
mogen buitenspelen: van klimmen in bomen tot hutten bouwen of knutselen,  
eigenlijk doen zij alles buiten. En voor de grotere avonturiers is er  
vuurles en zakmesles. 

BSO Wijs! is het hele jaar geopend, op alle middagen in de week en  
tijdens vakanties en studiedagen. 
 Als het slecht weer is gaan ze naar binnen om daar verder te spelen: de  
zogeheten ‘schuillocaties”. Dit is de gymzaal van Dorpshuis De Biezen,  
dat naast de school zit. Vanaf deze plek kunnen ouders de kinderen ook  
ophalen.

Een keertje samen met je kind meespelen? Kom vooral langs en  
plan een bezoek. Robbert Wammes is de locatie coördinator van BSO Wijs!  
Zijn telefoonnummer is : 06-21575359. Of kijk op bsowijs.nl voor  
meer informatie en filmpjes.