Onze school

Openbare basisschool Meester Vos is de school voor kinderen uit Hagestein, Hoef en Haag en omgeving. We zijn een gezellige, veilige en positieve school. Je mag zijn wie je bent en de ander mag dat ook.  

De slogan ‘Daar voel je je thuis!’ vat samen wat wij uit willen dragen en waar wij voor staan. Waar wij voor staan, is terug te vinden in het pedagogisch klimaat. Wij leggen de nadruk op samen werken, samen spelen en rekening houden met elkaar.  

Wij zijn een erkende Rots en Waterschool. We houden van beweging, zowel fysiek als mentaal. Kinderen leren spelenderwijs en door middel van fysieke oefeningen sociale vaardigheden. Onze schoolcultuur kenmerkt zich door positiviteit, veiligheid en openheid. 

Ons onderwijs sluit aan bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Wij geven kinderen het gevoel dat ze bijzonder zijn, dat ze zichzelf kunnen zijn en dat ze mogen vertrouwen op ons maar vooral op zichzelf. Wij volgen de ontwikkeling van ieder kind zorgvuldig. Wij maken daarom intensief gebruik van moderne leermiddelen.